2008.09.05.
14:21

Írta: Tom Keller

Ismerkedj 2.0 - Social Me

Még pár hónappal ezelőtt több ismerősöm által meg lettem hívva Facebook-on a Social Me elnevezésű alkalmazásra, mely alapvetően arra szolgál, hogy a Facebook felhasználói egymást megtagelhessék, na jó, nyelvében él a nemzet, szóval akkor egymást felcímkézhessék, véleményüket kifejezhessék a többi felhasználóról, mindezt előregyártott vagy újonnan generált cimkék/tagek segítségével.

Nagyon ritkán nézek bele, hogy ki jelölt és mit rám, de a mai nap felmentem Facebook-ra és elindítottam az alkalmazást és a következő látvány fogadott:

 

Gondolom nem kell tovább indokolnom, hogy miért fogom minél előbb törölni ezt az alkalmazást----> ja és természetesen hozzátartozik a történethez az, hogyha adott esetben, valakinél még csak  a szikrája is felmerül , hogy attraktív személy lenne, az az esetek túlnyomó többségében profiloldalára kattintva kiderül, hogy egy ócska pornóoldal hírdetése és kamu regisztrált személy a Facebook-on.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog web 2.0 facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr29649740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása