2008.04.01.
11:47

Írta: Tom Keller

Uri muri 2.0, avagy a jövőbe láttunk

Több oldalon megtalálható már a jövő heti ÉLŐ A kiválasztott következő részének lehetséges lezajlása, szóval senki ne lepődjön meg azon, hogy majd leszáll egy repülőgép, amit beharangoztak már a múlt heti műsorban is, benne egy vendég, aki nem más mint UriGeller lánya Natalie. Natalie-nek most lesz Magyaroraszágon a legelelső föllépése. Gyönyörű egyrészes szoknyás ruha lesz rajta.A trükk melyet bemutet 5 szimbólumot fog tartalmazni!(kör,kereszt,hullámok,négyzet és csillag)

A bemutatott szimbólumok közül a betelefonáló közönség többsége a csillag szimbólumra fog szavazni. Mindenki le lesz döbbenve...



Most akkor valaki vagy a jövőbe lát a blogoszférában vagy tényleg ennyire hülyének nézik az információs társadalomban élő embert...(ez majd eldől szombat este) De a csatorna azt elérte, hogy kb. az országban majdnem minden második ember erről beszélt, de komolyan, buszon, megállóban, egyetemen, mindenhol... Ez kell ám a népnek, parasztvakítás a zajládából.

2 komment · 1 trackback

Címkék: tv agyhalott uri geller

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr37406383

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: central heat and air units wholesale 2019.01.29. 08:52:23

5 bevált módszer, hogy hatékonyabban dolgozhasson - HRDoktor

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.04.03. 21:54:07

Némi közöm van a dologhoz:-)

Jövőlátás a következő részhez: "Leszállt egy repülőgép. Benne egy vendég, aki nem más mint Uri Geller lánya Natalie. Natalie-nek most lesz Magyaroraszágon a legelső föllépése. Gyönyörű egyrészes szoknyás ruha lesz rajta. A trükk melyet bemutat 5 szimbólumot fog tartalmazni! (kör,kereszt,hullámok,négyzet és csillag) A bemutatott szimbólumok közül a betelefonáló közönség többsége a csillag szimbólumra fog szavazni. Mindenki le lesz döbbenve..."

Bővebben:

vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=41804

[tomkeller] · http://tomkeller.blog.hu 2008.04.03. 22:03:44

Meglehet, én az sg.hu fórumán , illetve a port.hu kapcsolódó topicjában olvastam:D
süti beállítások módosítása