2007.09.16.
20:49

Írta: Tom Keller

Édes-Csípős Johannisbeere szósz

Ma este kényszerből kereszteztem az ázsiai, magyar, germán illetve olasz konyhát. Hogy ez hogy is jött össze? Csökkentett büdzsé miatt úgy gondoltam leghatékonyabb, hogyha a maradékokból valami jót össze lehetne dobni. Na jó természetesen nem kell semmi extrára gondolni, sőt tudom jól, ha most kivülállóként olvasnám ezt nem is nagyon lenne étvágygerjesztő számomra, de tanusítani tudom, hogy nagyon jó ízeket szül a kényszer.

De meg kell hogy mondjdam olyan finom szósz sikeredett tésztához a szójaszósz, Erős Pista, darált fokhagyma, bazsalikom, paradicsom, eredeti házi fekete erdei feketeribizlilekvár(valamelyik német vendég hagyta az albérletben) összekeveréséből, hogy már most sajnálom hogy egyes összetevők elfogytak.

Furcsa, de tökéletes ízkombinációt ad a  német erdőkből származó édeskés feketeribizlilekvár a csípős, erős másféle ízekkel együtt. Kísérletezni jó, na meg néha kényszer....

Szólj hozzá!

Címkék: énblog gasztronómia

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr70167244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása