2007.09.15.
10:54

Írta: Tom Keller

Cheque Déjeuner - Cseh Dezsőné?

Tegnap ebédkor egy menedzserekkel túlzsúfolt gyorsbüfében ettem és az ebéd közepette hallottam félfüllel a következő történetet.

Az egyik menedzser éppen azt ecsetelte az asztaltársaságának, hogy egyik ismerőse hogyan égett be egy állásinterjú alkalmával. Egy fejvadász cég vette fel főszereplőnkkel a kapcsolatot telefonon és úgy mutatkozott be, hogy a francia Cheque Déjeuner céghez keresnek egy magas pozicíóra egy embert és ha érzi a kellő ambíciót, akkor fáradjon be  a céghez állásinterjúra. A bibi itt keződött, mivel alanyunk a Cheque Déjeuner-t Cseh Dezsőnének értette és az állásinterjúkor rögtön az elején megkérdezte, hogy ő neki most akkor Cseh Dezsőné magánvállakozó számára kellene dolgoznia? ---> az eredményt gondolom senki számára nem kell ecsetelnem...


Szólj hozzá!

Címkék: humor társadalom gasztronómia agyhalott

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr99165988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása