2007.07.24.
15:52

Írta: Tom Keller

Jack is back!, avagy a 24 harmadik évada a Cool-on

Ma este indul a Cool-on a 24 harmadik évada, mely véleményem szerint az egyik legjobban sikerült, na jó ehhez a megállapításhoz hozzátartozik, hogy az ötödiket, illetve a hatodikat még nem láttam, de azt kijelenthetem, hogy jobb mint az első kettő, bár azok is simán verik mondjuk a Prison Break-et.

Amiért még jó az az, hogy ebben az évadban kerül a sorozatba Chloe O'brian, a számomra egyik legkedvesebb karakter a sorozatban:)














És hogy mi az alap-plot? Íme:
Az Egészségügyi Szolgálat épülete előtt egy furgonból kidobnak egy hullát. A vizsgálatok során kiderül, hogy a férfi halálát hármas típusú tüdővírus okozta, ami rendkívül fertőző és a betegség halálos kimenetelű.

Eközben Jack Bauer és társa, Chase, egy szigorúan őrzött börtönben a Ramon Salazar drogbáróval kötendő alkunál vannak jelen. Az elnök Los Angelesbe utazik az elnökválasztást megelőző vitára.

Kimnek, aki a Terrorelhárításnál dolgozik, bizonyítania kell, hogy alkalmas a munkára, nem pusztán az apja révén jutott az álláshoz.

 

Szóval ajánlom mindenkinek, aki ma este ráér!(és persze az elkövetkezendő 23 hétben)--->saját tapasztalat amúgy, hogy 1-2 rész megtekintése után az ember úgy érzi az egészet be kell szereznie és egyben ledarálnia:)

Szólj hozzá!

Címkék: 24 sorozataddikt jack bauer

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr65124436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása