2007.06.29.
17:41

Írta: Tom Keller

Transylvania

Valahogy még rendszerezni kellene az élményeket melyeket átéltünk az elmúlt napokban Romániában, így most nem is állok neki megírni a hosszú élménybeszámolót.

Először is nagy köszönet és hála Orbán Kingának és családjának a szervezésért, felejthetetlen értéket közvetítettek felénk.

Ami engem leginkább meglepett az az volt, hogy az árszínvonal az elmúlt 5 évben rendkívűl megnőtt, ebből fakadóan nem volt az az "amerikai turista Mexikóban" érzés senkiben, sőt pár dolog még drágább is volt, mint idehaza.

Sajnálatos volt mondjuk látni Székelyudvarhelyen, hogy a gyerekek , mint a Motel című filmben falkákban járják az utcát és megtámadják, majd kirabolják az embert. Egy szerencsétlen férfi csak egy hozzá közeli szálloda biztonsági őrének közbelépésével úszta meg a komolyabb  sérüléseket.

Összességében mindenki sok élménnyel, tapasztalattal és megerősödött magyarságtudattal ért haza,  természetesen a Közgáz csopi-spiritnek  is jót tett az egész, ahogy a fáma tartja:

NG1, bármi megy!

Szólj hozzá!

Címkék: utazás románia erdély európa corvinus

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr58108565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása