2007.06.12.
11:52

Írta: Tom Keller

Irányvonal

Most nézem, végre normális hírdetéseket ad az AdSense... Ez most témába is vág, tekintve , hogy most egy nap alatt próbálok felkészülni a holnap esedékes marketing vizsgára...

Amúgy ez a tegnap kezdődött NUMB3RS második évad kicsit gyengusabb, mint az előző volt, bár lehet csak azért érzem úgy , mert már nincs meg az újdonság varázsa, bár azért a különböző matematikai elméletek vizuális megvalósítása szép munka volt.

Azt hiszem indítok egy tematikusabb blogot is, ami leginkább videókkal fog foglalkozni, mert ha továbbra is ide linkelem be őket, az megöli az írott tartalmat, én így érzem.

Szóval hamarosan indul a ReklámFaló, nyihaha, mely reklámokkal, kampányvideókkal, régi propagandafilmekkel és minden egyébbel fog foglalkozni, ami manipulatívan hathat az emberre.(ezért is reklám FALÓ, érted, mint a Trójában..., Iliászt nem írok,mer  lehet az kevésbé ismert, Brad Pitt vagy Homérosz rendelkezik nagyobb márkaértékkel?)

Szólj hozzá!

Címkék: marketing vizsga corvinus sorozataddikt

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr6797230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása