2007.06.06.
18:38

Írta: Tom Keller

Dr. House vs. Dr. Magenheim

Mai nap este látható a Dr. House utoljára a képernyőkön Szakácsi Sándor hangjával,mivel a márciusban bekövetkezett sajnálatos halála miatt nem tudta leszinkronizálni az egész évadot, ezért a tv2-nek keresnie kellett egy új szinkronhangot.

A döbbenet számomra a tv2 végleges jelöltje, Kulka János, a Szomszédok Dr. Magenheimje. Nem tudom ki hogy van vele, de én az ő fehérköpenyes, szocreál/rendszerváltás közeli, életbölcsességeket egyenesen a kamerába mondó alakját nem tudom összeegyeztetni Dr. House cikinus, sokszor csipkelődően bunkó stílusával.

Hmm azt hiszem ezentúl marad az angol szinkronos verzió számomra, de ahogy mondani szokás a pudign próbája az evés, ma este megláthatjuk, mivel az első reklámblokkig lesz Szakácsi, majd hirtelen váltásként Dr. Magenheim szólal meg…

Összehasonlítási alapként álljon itt ez  a két jelent:

1 komment

Címkék: house sorozataddikt

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr3693951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dytke 2007.07.25. 16:44:04

Naon nem joh az új hangja, nem illik hozzá. A régi naon joh volt .... de hát...sajna ez van....
süti beállítások módosítása