2007.06.05.
10:10

Írta: Tom Keller

Felesleges vizsgadrukk

Ahogy azt már tegnap , jobban szólva ma éjjel már megírtam , nem kellett végül mennem makroökonómiából ma vizsgázni, mivel adminisztrációs hiba folytán voltam abban a hiszemben, hogy nem sikerült az előző vizsgám.

Bár így most feleslegesen tanultam egy hetet az újonnani vizsgára, de legalább még jobban megértettem az anyagot és az összefüggéseket és hát mint tudvalevő sohasem a  jegy számít, hanem a hasznosítható tudás.

Most délután 16 óráig viszont el kellene sajátítanom az egész Európai Uniós jogot, intézményrendszert és a különböző területek speciális politikáit. Mondjuk könnyebb olyasmit tanulni, amit az ember szeret, szóval inkább tanulom meg az Unió döntéshozatali rendszeretét, mintsem órákat pazarolnék valamilyen egyéb tárgyra.

Szólj hozzá!

Címkék: vizsga corvinus

A bejegyzés trackback címe:

https://tomkeller.blog.hu/api/trackback/id/tr3792936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása